WINAK Ledenmail 10

Gegroet WINAK paasvakantiegangers der WINAK gang (stoere boiss and girlzz wij)

De afgelopen twee weken waren toch weeral geslaagd. We konden genieten van een interessante lezing (https://youtu.be/SdRzWdm-wAw), een intense strijd om den Hagar te veroveren in ‘The Hagar Games’, we speelden gezellig bingo samen met onze beste vriendjes (de biertjes uit de WINAK degustatiepakketten) waarna DJ Mattic ons even terugbracht naar die geweldige KP-tijden. Tot slot kwamen Joël en Fredje nog eens langs met hun verhaal over werken bij Deloitte, waar we ook gigantisch veel bijleerden over de financiële wereld!

Nu is het eindelijk paasvakantie! Even geen lessen, fioe. Misschien voor sommigen de ideale gelegenheid om een filmmarathon te houden. Dan niet één van alle Shrekfilms zoals we afgelopen zaterdag tijdens de WINAK WAN deden, maar van al die lessen die te vroeg in de dag gepland stonden om al uit ons beddeken te kruipen. De aandachtigen onder ons die de WINAK-kalender wat minder in het oog houden, vallen nu waarschijnlijk uit de lucht. Jaja, ook tijdens de paasvakantie blijft WINAK actief! Onze jaarlijkse LAN in fort VI  is omgedoopt tot een online-versie: de WINAK WAN. Vandaag is de voorlaatste dag van dit sensationele concept. Haast je dus naar die WINAK Discord en kijk in het evenement op Facebook wat er allemaal nog op het programma staat! Vanavond is er een speciaal gebeuren van de WAN: the one and only (voorlopig toch) WINAK Geekavond. De ultieme kans om jouw vaagste passie, fun fact of leerstofonderwerp te presenteren aan minstens even vage mede-WINAKkers. Schrijf je zeker in om jouw onderwerp te presenteren! (https://forms.gle/fvqjoKXB8ixmB4o26).

Dan is er nog de befaamde verbroedering. We konden niet meer wachten tot een cantus weer mogelijk zou zijn om onze geliefde wiskunde-, informatica- en natuurkundevriendjes uit Gent, Leuven en Limburg terug te zien. Op de laatste vrijdag van de paasvakantie dringen we diep door in de kunst van de verbroedering en verzustering en testen we daarbij nogmaals onze kennis met een leuke quiz in thema van onze vier verenigingen en drie studierichtingen. Schrijf je dus al maar in! (https://forms.gle/nQqgRPnbZfmAnZ269)

Tot slot wens ik mijn WINAKkertjes nog veel goede moed toe en hopelijk vind je tijdens deze paasvakantie toch even wat ontspanning!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK! 

Dixit

Thomas ‘Theumes’ Van Laer
WINAK Praeses 2020-2021

 

Komende activiteiten

02/04-07/04 WINAK WAN

Dit jaar organiseren we de LAN opnieuw! Enkel is het in een online jasje en tsjokvol nieuwe activiteiten, dus hernoemen we het naar WAN. De activiteiten zullen van hoppen van minecraftserver naar minecraftserver naar een heuse livestream door WINAKkers voor WINAKkers gaan! Moest je enkel geïnteresseerd zijn om gewoon eens te gamen met wat vrienden of vreemden? Dan kan dat zeker ook. Bovendien zal jouw olfactorische systeem niet meer geprikkeld worden door de KP, en die slapeloze en late nachten beleef je samen met ons op de WINAK Discord. De WAN gaat van start op vrijdagavond 2 april, 19u en eindigt woensdag 7 april.

https://fb.me/e/RDPOKSEU

 

06/04 Geekavond

Heb je een grote passie en wil je deze met andere mensen graag delen? Wil je misschien ook weten waar anderen mee bezig zijn? Wij voorzien tijdens de WINAK WAN een event waar dit allemaal mogelijk is en je je eigen free podium hebt. Je mag er alle middelen gebruiken om je presentatie te geven. Je kan dit op elk moment bijwonen, hop in. Indien je toch besluit om tijdens het event mee te doen kan dit ook, stuur dit of in de chat van het event of in een bericht naar het praesidium. Elke speech zal 3-15 minuten duren met achteraf een aantal minuten waar vragen gesteld kunnen worden. Het inschrijven kan gebeuren via de link: https://forms.gle/fvqjoKXB8ixmB4o26. Om altijd op de hoogte te blijven hebben we de geek rol in Discord. Het event zal wel plaatsvinden via Zoom. Met meer vragen kan je het praesidium ook een berichtje sturen, wij zullen altijd klaar staan om deze te beantwoorden. Wanneer je voordracht in de smaak van het publiek valt kan je misschien ook een prijs winnen.

https://fb.me/e/6svN7BjF3

 

16/04 WINAK Verbroedering

Filii Lambertianen, winezen van Gent en Leuven en WINAKkers

Na twee jaar wachten is er een verbroedering! Deze keer zal deze in je eigen studentenstad plaatsvinden, maar met een kleine twist. De digitale wereld zal je teleporteren naar de stad die Antwerpen is. Hier zul je via speeddates de onbekenden uit de andere clubs leren kennen en zien. Met hen zal je je kennis moeten delen om de quiz der WINA-richtingen te overwinnen. En als die zoete overwinning nog niet genoeg is of het verdiende verlies, kan je samen met anderen nog een stukje gamen tot in het gat van de nacht. Als dit je ultieme droom beschrijft schrijf je dan snel in via volgende link: https://forms.gle/nQqgRPnbZfmAnZ269.

https://fb.me/e/M6beMmNW

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.