WINAK Ledenmail 6

Beste WINAKkers

Na al dat pen- en papiergeweld van tijdens de examens en die geweldige sneeuwpret (ik bewaar al zeker wat sneeuw in de diepvriezer voor volgend jaar. Hamstergedrag noemen ze dat tegenwoordig), is het weer hoog tijd om die lieflijke computer, die we zo gemist hebben, nog eens boven te halen. Het tweede semester is net van start gegaan en er staan weer een heleboel online activiteiten op het programma. Speciaal voor jullie, omdat we jullie graag zien! *kusje*

We gaan van start met een online filmavond. In de poll om te beslissen wat we gaan kijken staat ‘The Shawshank Redemption’ voorlopig op kop, gevolgd door ‘Mulan’ (2020). Zie je liever een andere film of wil je net verzekeren dat de huidige koploper wint? Stemmen kan nog steeds! Dit tot woensdagavond.

De week erna gamen we en spelen we online spelletjes tot in de vroege uren. Vorig semester kregen we te horen dat sommige van onze teergeliefde sympathisanten Discord toch wat eng vinden. Niet omdat het grote tanden en scherpe klauwen heeft, maar omdat het voor velen toch iets nieuws is. Daarom hebben we (lees: onze überV.U.) voor jullie een filmpje gemaakt dat alles uitlegt wat je moet weten om mee te genieten van onze Game Nights op Discord: https://youtu.be/4AV8kHFEkY0. Geen reden dus om … thuis te blijven?

Tot slot maken we kennis met kerels en kerelinnen van Exellys. Bart en Wannes komen hun persoonlijke ervaring delen als oud-WINAKkers bij Exellys. Wie van hen juist de kerel en kerelin is, moet je dan zelf maar uitvogelen. 

Voor diegenen die al wat verder vooruit willen kijken: hier kan je up-to-date blijven van alle WINAK activiteiten die eraan zitten te komen: https://www.winak.be/kalender

Dan wens ik jullie nog een spetterend tweede semester toe en laat zeker de moed niet zakken! Voor je het weet kunnen we weer volop genieten van een heerlijke pint (met de nodige schimmelaroma’s; bier en kaas passen meestal wel goed bij elkaar heb ik mij laten vertellen) in den Hagar en weer WINAKcirkels à volonté gaan vormen in de KP! 

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK! 

Dixit

Thomas ‘Theumes’ Van Laer
WINAK Praeses 2020-2021

Komende activiteiten

11/02 WINAK Online filmavond

Nadat we de eerste week van het tweede semester ongeveer zullen overleefd hebben, zorgt WINAK voor een ontspannend moment. Dit doen we met een online filmavond via Zoom. Deze avond zal er keuze zijn uit verschillende films zoals The Lion king, Shawshank Redemption of misschien één die jij er tussen zet? Stem dus zeker op jouw favoriete film via de poll in dit event! Naar goede gewoonte zal er in het midden van de film een korte pauze worden voorzien om mid-movie zaken te bespreken.

https://fb.me/e/3otcAtZj8

16/02 WINAK Online Game Night

Klaar met de examens? Heb je genoeg punten om een nieuwe High Score te zetten in je richting, of meer buizen dan een Super Mariolevel? Proficiat en niet getreurd, want iedereen is gelijk voor de pret op de WINAK Game Night! Kom samen met ons het nieuwe semester inzetten, klagen over al die nieuwe proffen die niets van opnamesoftware kennen en gamen tot onze duimen op een brancard afgevoerd moeten worden. Alle spelletjes komen aan bod, dus surf zeker eens binnen en spring in een spel met je WINAK vrienden en vriendinnen!

https://fb.me/e/LvqP61c8

18/02 Maak kennis met Exellys

Donderdag 18 februari kan je online kennis komen maken met Exellys. Om jullie toch al een ideetje te geven, stellen ze zich even kort voor: "Our single mission is to attract, develop and retain the finest tech talent in large and medium-sized companies and major tech start-ups. We incubate tech talent into our customers' operations of today and we prepare them for the innovations of tomorrow."

Met de volgende woorden sluiten ze af: "Are you a student, recent graduate or a professional and are you looking for a challenge in tech? Or does your company believe in the potential of young tech talent? Let's talk!"

Na een algemene inleiding zullen twee voormalig WINAKkers en huidige werknemers, Wannes Naudts en Bart Cools hun werk voorstellen bij Exellys. Tot slot is er ook nog de mogelijkheid om vragen te stellen over Exellys. Jullie zijn welkom vanaf 19u op Teams.

https://fb.me/e/3FzBv7kXc
 

 

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.