WINAK Ledenmail 5

 

Lieftallige bewoners van WINAKland
 

We komen alsmaar meer in de ban van Ben Crabbé en beginnen naar jaarlijkse gewoonte weer massaal te blokken. Onthoud echter dat je er niet alleen voor staat (blokken doe je minstens met twee en dan is er nog het publiek … en Ben)! Tijdens de examens nemen wij van het WINAK praesidium even een pauze om er in het tweede semester weer volop tegenaan te gaan! Zoals we deze herfst- en winterperiode onze bierhorizon verruimden op de lustrumdegustatieavond, zullen we in het steeds meer zonniger en lichter wordende deel van dit academiejaar zeker nog iets gelijkaardigs doen. Wie weet komt deze knappe kerel wel bij je aan de deur!

 

Het is voor velen niet al te makkelijk om te leven met erectiestoorni… uhm *kuch* … corona. Hopelijk vind je een manier om er mee om te gaan. Ingrid van Tejo beantwoordde tijdens de livestream in de kerstweek al enkele vragen in verband met problemen die je nu zou kunnen tegenkomen. De opname is te vinden op ons YouTubekanaal. Misschien kan je daar al wat goede moed uit halen.

Ingrid haalt hier o.a. aan om voldoende te bewegen. Daarom willen we iedereen aanzetten om toch samen actief te blijven. Enkele WINAKkers zijn al aangesloten bij de WINAK Stravaclubs:

Fietsen: https://www.strava.com/clubs/winak-fietst

Lopen: https://www.strava.com/clubs/winak-loopt

In het tweede semester zullen we hier ook prijzen aan koppelen die je zelfs als niet-übertopsporter kan winnen. Wat je nu dus al kan doen is joinen op Strava. Meer info volgt nog! Bestel in ieder geval al zeker de lekker warme ledenkledij van WINAK om de helse, Belgische kou te kunnen trotseren en om tijdens het sporten buiten te stoefen met je favoriete club. Houd daarbij eveneens onze Facebookpagina in het oog voor onze nieuwe activiteiten of kijk op https://www.winak.be/kalender.
 

Tot slot willen wij jullie vanuit WINAK een hart (en een lever voor diegenen die de pintjes in den Hagar missen) onder de riem steken met het onderstaande filmpje. Laten we samen onze middelvingers in de lucht steken naar die corona en hopen dat die gasten ogen hebben! Geniet van het feit dat er nog altijd een overvloed aan toiletpapier is want remember bovenal: Kak of gene kak! WINAK!

https://youtu.be/CVh4MG1jVmI

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK! 

Dixit

Thomas ‘Theumes’ Van Laer
WINAK Praeses 2020-2021

 

Komende activiteiten

Ledenkledij

Het is weer de tijd van het jaar dat het buiten kouder wordt en we ons warmer moeten aankleden. Daarom brengt WINAK naar jaarlijkse gewoonte haar ledenkledij uit! Aangezien we dit jaar ons 55-jarig bestaan vieren, hebben we een extraatje toegevoegd. Dit jaar verkopen we namelijk truien, t-shirts en sokken!

Bestellen kan via volgend formulier en dat tot donderdag 31/12/2020 23u59. https://forms.gle/sJK3pRxqBT65fCHLA

https://fb.me/e/1RCSGsIXU

 

 

 

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.