Ledenmail week 8

Beste WINAKkers, 
 
Afgelopen week hebben we kunnen genieten van heerlijke Mexicano’s en Hamburgers. Hopelijk heeft dit bij iedereen been beetje gesmaakt. Ook hebben we vrijdag de Vrienden- en Familiecantus gehad. Hier konden we eens aan onze familie tonen wat zo’n cantus nu weldegelijk inhoudt, of konden zij hun jeugd nog eens herbeleven door een cantus mee te doen. 
 
Deze week staat er heel wat op de planning. Woensdag zijn we aanwezig op de Go Kart Race op campus Groenenborger. Hier zullen we strijden voor de eerste plaats op de racebaan, alsook zullen we al chearleadend aan de zijlijn staan om ook daar de eerste plek in de competitie voor te veroveren. Kom dus zeker af om hiernaar te zien, of zelf een paar rondjes te rijden in de Go Kart. 
 
Donderdag is het dan tijd dat onze schachten tonen of ze het waard zijn om verder te gaan als volwaardig commilito tijdens de Ontgroeningscantus. Zoals altijd zal het Io Vivat weerklinken om 20u30, maar deze keer kan je vooraf komen kijken naar de ontgroeningsopdracht die de schachten in elkaar hebben gestoken. Hiervoor zijn jullie welkom vanaf 19u30 in Den Hagar. 
 
Vanaf vrijdag start dan onze LAN, die doorgaat tot de woensdag nadien. Op de LAN is er natuurlijk de mogelijkheid om te gamen, maar naast dat kan je ook afkomen om gezellig films te zien, aan Karaoké te doen, rustig taken (want er loopt genoeg volk rond om vragen aan te stellen), en nog meer. Een activiteit die je dus zeker niet wilt missen. 
 
Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!
 
Dixit,
 
Igor Schittekat
WINAK Praeses 2018-2019
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.