Ledenmail week 6

Beste WINAKkers, 
 
Afgelopen week hadden we eens geen activiteit in Wilrijk, maar dat wou niet zeggen dat we niets hebben gedaan. Woensdag trokken we naar de Klimax, waar we aan ons eigen standje cocktails hebben verkocht. En zaterdag zijn we naar Gent geweest voor de verbroederingscantus samen met onze zusterclubs uit Gent, Leuven en Diepenbeek. 
 
Deze dinsdag staat er nog eens een TD op de kalender. Zak allemaal af naar de KP om te genieten van geweldige 90’s platen tijdens onze 90’s TD. Voor deze TD houden we nog 2 voorverkoopmomenten. Maandagmiddag kan je je bandje komen halen op CGB en CDE, en dinsdag staan we nog op CMI en CDE. 
 
Donderdag gaan we nog een keer naar ’t Stad, dit keer voor een kroegentocht. We starten om 20u in het Sals café op de Groenplaats. Tussen 21u en 23u trekken we naar ’t Vervolg, en vanaf 23u zullen we vertoeven in Den Echo. 
 
Volgende week vrijdag (29/3) is het Vrienden en Familiecantus. Hiervoor mag ieder lid 2 vriendjes meenemen. We werken voor deze cantus met inschrijvingen, dus vergeet dat niet te doen via volgende link: https://goo.gl/forms/ytmJzv7bziaA5uAI2.
 
De eerste week van de paasvakantie hebben we onze jaarlijkse LAN. Hou vanaf 5 tot 10 april je agenda dus zeker vrij, en kom naar de KP om te LANnen , rustig te chillen of aan je taken te werken. Hou voor meer info het event in de gaten: https://www.facebook.com/events/294027771264967/ 
 
Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!
 
Dixit,
Igor Schittekat
WINAK Praeses 2018-2019
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.