Ledenmail week 5

Liefste leden,
 
Afgelopen week zijn we gestart met de massacantus. Verschillende clubs zaten een deel vooraan, en ook wij hebben een deel mee de liedjeskeuze bepaald. Hopelijk heeft iedereen zich wat geamuseerd. Donderdag zijn we dan gaan bowlen. Ook hier was een heuse opkomst van mensen die ofwel gewoon wilde bowlen, ofwel meededen aan de bierbowling. Hier heeft ook iedereen zich goed geamuseerd of goed bezat.
 
Deze week spreken we woensdag vanaf 20u af in de Klimax, waar we zullen staan om cocktails te verkopen. Kom genieten van een soort van caféavond, eens op een andere plek dan in Den Hagar. Nadien kunnen we dan met z’n allen afzakken naar een TD in ’t Stad.
 
Zaterdag is het Verbroederingscantus in Gent. We zullen met een groep ’s middags vertrekken om Gent al wat te verkennen. Een andere groep zal ’s avonds direct naar de cantus gaan. ’s middags spreken we af om 12u45 in Antwerpen Centraal en Berchem station. Voor zij die ’s avonds vertrekken spreken we af om 18u20. Hou zeker het facebookevent in de gaten voor alle info, en verget je niet in te schrijven als je graag mee wil.
 
De week erop hebben we 90’s TD. Hiervoor houden we deze donderdag en vrijdag al voorverkoop op CGB en CMI respectievelijk.
 
Nog enkele data op al op te schrijven:
29 maart: Vrienden en Familiecantus. Hier werken we met inschrijvingen via https://goo.gl/forms/ytmJzv7bziaA5uAI.
5-10 april: LAN
 
Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!
 
Dixit,
Igor Schittekat
WINAK Praeses 2018-2019
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.