Ledenmail week 3

Beste WINAKkers!
 
Vorige week konden we weer eens genieten van een cantus, namelijk onze Rad van Fortuincantus. Hier is veel aan het rad gedraaid, en zijn verschillende leuke prijzen verdiend. Ook leuke prijzen waren te verdienen tijdens onze quiz, die de mentoren volledig zelf hebben opgesteld. Ook hier was een heuse opkomst aan leden die hun kennis wilden testen. 
 
Deze week starten we dinsdag met onze WRAC avond. Een caféavond in samenwerking met Campinaria, waar verschillende wedstrijdjes kunnen worden gedaan. Kom de eer van onze club hoog houden, en strijd mee voor een plek naar de overwinning. 
 
Donderdag zijn we er nog eens met een middagactiviteit. We zullen namelijk te vinden zijn op het grasveld voor de T-hal op campus Groenenborger met Kebab. Voor slechts €1.5 kan je bij ons een portie verkrijgen, en de eerste 50 leden krijgen zelfs een portie gratis. 
 
Dan blik ik al graag even vooruit naar enkele activiteiten van komende weken. 4 maart is het de massacantus. Dit is een cantus georganiseerd door bijna alle Wilrijkse clubs. Deze dinsdag zal er hiervoor en voorverkoopmoment zijn op Middelheim, en woensdag en vrijdag op Groenenborger. 
7 maart gaan we bowlen. Hiervoor dient ook ingeschreven te worden. Check hiervoor even ons evenement: https://www.facebook.com/events/1895715263907059/
Ook voor onze verbroederingscantus op 16 maart vragen wij voor op voorhand in te schrijven. We gaan namelijk een keer cantussen bij onze zusterclub in Gent: https://www.facebook.com/events/386871722100017/
 
Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!
 
Dixit,
Igor Schittekat
WINAK Praeses 2018-2019
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.