Ledenmail week 12

Beste WINAKkers!
 
December is net van start gegaan, en om in de wintersfeer te komen zijn we de voorbije week gaan schaatsen in Antarctica. Ook stonden we donderdag op de campus met pannenkoeken en warme chocomelk om het wat warmer te krijgen in deze koude dagen. ’s Avonds was het dan Sintercantus, waar Sinterklaas en Zwarte Piet langs zijn geweest. 
 
Deze week zullen we woensdag een kraampje hebben op de Kerstmarkt op Campus Groenenborger. Hier zullen we vanaf 18u te vinden zijn met Gluhwein en warme chocomelk met Baileys. Al het ingezamelde geld zal weer aan een goed doel worden geschonken, en dit jaar gaat het naar het Yamina Krossa Fonds.
 
Donderdag is het dan tijd voor onze laatste activiteit van dit semester, namelijk onze Kerst TD. Deze TD zal worden voorafgegaan door een klein kerstmarktje voor Den Hagar vanaf 21u. Hier zullen we eveneens kunnen genieten van Gluhwein en warme chocomelk met Baileys, en er zullen ook verschillende Jenevers te verkrijgen zijn. Kom dus zeker af naar deze geweldige activiteit om nog één keer lost te gaan voor we aan de duistere tijden van den Blok beginnen. 
 
Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!
 
Dixit,
Igor Schittekat
WINAK Praeses 2018-2019
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.