Ledenmail week 6

Liefste leden, 
 
Afgelopen dinsdag hebben we kunnen genieten van lekkere croquejes. Ondanks de geweldige opkomst hoop ik dat iedereen genoeg heeft kunnen eten, en we niemand hebben moeten teleurstellen. 
Vrijdag hebben de schachten op de D00P dan eindelijk kunnen tonen dat ze het waardig zijn om als schacht bij WINAK te treden. Ze mogen zich vanaf nu dus werkelijk WINAK Schacht noemen. Proficiat!
 
Om de schachten plechtig in te wijden, houden wij maandag de Zwart-Oranje Banier Cantus. Hier kunnen de schachten hun lintje in ontvangst nemen. Ook nu zal het Io Vivat weerklinken om 20u30. 
 
Voor woensdag heeft onze Meter Sofie een fantastische caféavond in elkaar gestoken als voordrink voor de Cocktailparty van ASK. Voor slechts 5 euro krijg je een avond à volonté bier, frisdrank en sangria. Vervolgens kan je ook cocktails en 2 smurfkes aan 1 euro verkrijgen. 
Vergeet ook zeker je lidkaart niet mee te nemen, want dan krijg je er nog een gratis cocktail bovenop. Met andere woorden, een voordrink die je niet wil missen. 
 
Verder staat de inschrijvingslink voor het ledenweekend intussen online. Zoals ik eerder al had vermeld valt dit weekend van 16 tot 18 november. Meer informatie vind je op de website onder het menu ‘Ledenweekend’, of door te surfen naar www.winak.be/ledenweekend
 
Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!
 
Dixit,
Igor Schittekat
WINAK Praeses 2018-2019
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.