Ledenmail week 8

afbeelding van frederic

Beste WINAKkers,

Afgelopen week hebben we gezellig ribbetjes kunnen eten in den Amadeus, hopelijk heeft het iedereen gesmaakt. Ook hebben we afgelopen vrijdag kunnen geniet van een tal van actjes door onze schachten op de schachtenkoningsverkiezingscantus. Ze hebben allemaal hun best gedaan, maar slechts twee kunnen de overwinning behalen. Graag wil ik Jef Winant en Doreen Hendrikx feliciteren met hun overwinning. Zij mogen vanaf nu met trots het schachtenkoning/in lint dragen! Ook wil natuurlijk al de andere schachten ook feliciteren want het waren allemaal wel leuke actjes!

Deze week kan je best je snor laten staan en je sombrero van onder het stof halen, de tequila en desperados zullen wij voorzien! Het is namelijk deze donderdag Mexican TD in de KP! Ook zal deze keer weer de Speedy Snack klaar staan, deze keer met broodjes Mexicano die een halve euro goedkoper zijn! Trek dus donderdag die vuile KP schoenen nog eens aan, en daal af naar de KP want deze kan je toch niet missen?!

Na Mexican TD is de pret nog niet gedaan, want vrijdag vertrekken we op ledenweekend! Bereid je voor voor een leuke dropping, cantus, quiz en veel meer. Het beloofd weer een onvergetelijk weekend te worden vol met leuke WINAK bonding!

Graag zou ik ook nog even willen vermelden dat we de LAN die normaal meestal in de lesvrije week valt verschoven hebben naar de paasvakantie. 

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit,

Frédéric Desclée
WINAK Praeses 2017 - 2018