Ledenmail week 7

afbeelding van frederic

Beste WINAKkers,

Wonder boven wonder hebben we allemaal de cocktailcantus van afgelopen week overleeft. Het was een heuse cantus vol prosits met straffe cocktails en toch wel een erg stevig drankverbruik. Tegen het einde werd het even moeilijk maar de meesten onder ons hebben toch nog de Cocktail Party gehaald.

Deze dinsdag is het tijd voor het ledenetentje, traditioneel is dit ribbetjes in den Amadeus. Hopelijk heb je jezelf nog kunnen inschrijven en kan je deze dinsdag gezellig mee komen eten. We spreken om 19 uur af aan den Amadeus,  Sint-Paulusplaats 20 te Antwerpen. Zij die met de fiets gaan kunnen samen met ons meefietsen, we spreken af op TPC om 18:30u. Kom dus zeker af om van dit heus eetfestijn te kunnen genieten.

Vrijdag is het dan weer tijd voor nog eens een cantus. Deze keer is het de schachtenkoning(in)sverkiezingscantus. Het thema dit jaar is landen. De schachten zullen elks een actje doen rond een bepaald land om te strijden voor de felbegeerde titel van schachtenkoning(in). Kom dus zeker dit spektakel aanschouwen, zoals gewoonlijk zal het Io Vivat om 20u30 weerklinken in ons geliefde clublokaal, den Hagar. 

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit,

Frédéric Desclée
WINAK Praeses 2017 - 2018