Ledenmail week 6

afbeelding van frederic

Beste WINAKkers!

De schachten kunnen na vorige week met trots hun schachtenlintje dragen, ze zijn nu helemaal plechtig ingewijd als WINAK schacht. Hopelijk kunnen vanaf nu dus elke activiteit een hoop mooie schachtenlintjes zien. In week 7 zullen ze strijden voor een nog meer begeerd lint, het schachtenkoningslint, maar tot dan zullen ze het met dit lintje moeten doen!

De komende week is maar een korte week met veel verlof dagen. Maar dat wilt natuurlijk niet zeggen dat we geen leuke WINAK activiteit kunnen organiseren! Het is namelijk weer een hele tijd geleden dat een bepaalde activiteit nog eens werd georganiseerd. Waarschijnlijk omdat zij die het meegemaakt hebben WOZ zijn. Juulleke was de laatste praeses die deze 'fout' gemaakt heeft, maar dat is al veel te lang geleden. Dus gaan we nog eens de befaamde Cocktailcantus doen deze dinsdag! Om 20:30 zal het Io Vivat weerklinken in den Hagar en om twaalf uur vertrekken we met zen allen naar de Cocktail Party. Hopelijk geraken we achteraf nog op de cocktailparty! Mis deze epische cantus zeker niet, want er zullen waarschijnlijk nog een lange tijd erna epische verhalen over verteld worden!

De inscrhijvingen voor een helemaal andere soort activiteit zijn intussen ook geopend: het brouwerij bezoek. We gaan woensdag 22 november naar de lokale brouwerij Het Pakhuis. Hier wordt nog op authentieke wijze bier gebrouwen. We krijgen daar een rondleiding van ongeveer een uur en krijgen natuurlijk ook wat bier om te degusteren! Haast je dus en schrijf je snel in!
http://www.winak.be/brouwerij

Tenslotte zou ik ook nog even over een andere leuke activiteit wat willen spammen. Namelijk het ledenweekend! Een weekend gevuld met talloze leuke activiteiten, het ideale WINAK bondings moment! Het wordt weer een fantastisch weekend vergeet je dus zeker niet in te schrijven! 
www.winak.be/ledenweekend
 

Ut vivat, crescat et floreat WINAK!

dixit

Frédéric Desclée WINAK praeses 2017-2018