Ledenmail week 5 | WINAK

Ledenmail week 5

afbeelding van frederic

Beste WINAKkers!

Eerst en vooral zou ik even willen meedelen dat er een last minute wijziging is aan de kalender. De Zwart Oranje Banier cantus die normaal gepland stond op donderdag is verzet naar deze woensdag. Dit kwam beter uit voor onze schachten die graag plechtig hun lintje willen krijgen. Aangezien deze cantus in het teken staat van onze nieuwe schachten leek dit ons de beste oplossing.

Afgelopen vrijdag hebben de schachten met success de WINAK d00p doorstaan. Ze kunnen zichzelf nu een echt WINAK schacht noemen. Deze woensdag kunnen ze dus plechtig hun lintje komen ontvangen op de Zwart Oranje Banier cantus in den Hagar. Zoals gewoonlijk openen de deuren om 20u en is het Io Vivat om 20:30. 

Voor de rest is het eens een rustige week. Graag zou ik al even willen verwijzen naar de volgende week want die dinsdag 31/10 organiseren we nog eens een cantus die al even niet meer is gedaan, namelijk de Cocktail cantus. Om de chaos wat te beperken is deze cantus enkel toegankelijk voor (gedoopte) leden. Ook hier openen de deuren om 20uur en zal het Io Vivat weerklinken om 20:30, de cantus eindigd om 00:00u want dan vertrekken we gezamelijk naar de Cocktail Party van ASK-Stuwer.

Ook staat de ingeschrijvingslink voor het ledenweekend (17/11-19/11) sinds vorig week online, dus vergeet je zeker niet in te schrijven! Je kan je inschrijven door op het menu 'ledenweekend' te klikken op de website.

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit,
Fredje
WINAK Praeses 2017-2018