Ledenmail week 4 | WINAK

Ledenmail week 4

afbeelding van frederic

Beste WINAKkers,

Afgelopen week hebben we tijdens de schachtenconvent kennis kunnen maken met onze toekomstige schachten. Met velen zaten ze gezellig samen in de schachtenbak. Dorien en Dasbach hebben met succes deze bak stil kunnen houden en dat verdient zeker en vast een knokkeltje. Hopelijk zullen de toekomstige schachten even talrijk aanwezig zijn op den d00p, want week 4 is traditie getrouw het moment om onze schachten te dopen!

Voordat we gaan dopen gaan we eerst nog even gezillig bowlen. Hopelijk heb je je nog kunnen inschrijven (zo niet laat mij iets weten, i'll fix) en kan je gezellig mee komen deze dinsdag te Antwerp Bowling, (Blancefloerlaan 181, 2050 Antwerpen (LO)) om  19.45. Als je het adres niet kent, kan je ook gezellig meefietsen met onze fietsploeg, deze vertrek om 19.00 aan TPC.

Vrijdag is het dan zover: den d00p. Voor velen de lievelingsactiviteit. Hierna mogen onze toekomstige schachten zich volwaardig schacht van WINAK noemen, meer eerst moeten ze zich nog deze avond bewijzen. Het thema dit jaar is Brandweer, ze moeten dus verkleed in het thema komen en mogen zeker hun cadeautje voor het praesidium niet vergeten! De (pré)schachten worden verwacht om om 19u30 stipt aan den Hagar. Ook de Anciens zijn vanaf dan welkom om mee te komen dopen. 

 

Ut vivat, crescat et floreat WINAK!

Dixit,
Frédéric Desclée
WINAK Praeses 2017-2018