WINAK ledenmail week 6

Beste WINAK'ers,

De week is al spannend begonnen met de bommelding op de UA. Door dit ongelukkige geval is onze middagactiviteit maandag niet kunnen doorgaan. Ook de clash der Wilrijkse clubs bij de ASL is niet kunnen doorgaan door de bommelding. Maar niet getreurd want we zullen de middagactiviteit verzetten en de clash der clashes zal ook zeker nog plaats vinden. Daarom zijn er deze week nog maar 2 activiteiten.

Woensdag kan je voor WINAK gaan zwemmen met de INTERFAC. Tom en Katrijn zijn helemaal klaar om een INTERFAC sport te winnen en misschien lukt het deze keer. Wil je nog mee doen, stuur dan een mailtje naar sport@winak.be

Donderdag is het dan zover! We gaan een cantus nieuw leven inblazen en dat is Zwart-Oranje Cocktailcantus! De Q was de laatste praeses die deze "fout" is begaan maar dat is al veel te lang geleden. Er zullen zwart-oranje cocktails zijn (vodka-cola en vodka-orange). De prijs van deze cantus is iets duurder nl. €7/10 voor lid/nt-lid. De cantus zal maar tot 00:00u duren omdat we erna (indien nog mogelijk) naar de Cocktail Party afzakken. Het Io vivat zal in den Hagar weerklinken om 20:30u. Mis deze epische cantus niet!

Ut vivat, crescat et floreat WINAK!

dixit

Joël Holsters WINAK praeses 2013-2014