nieuws

18
feb
afbeelding van frederic

Ledenmail week 2

Beste leden,

Hopelijk heb je afgelopen donderdag op TD je match kunnen vinden. Het was zeker en vast een geslaagde TD en ik hoop dat jullie het even leuk vonden als ik. Deze dinsdag is het tijd voor de quiz georganiseerd door onze mentoren. Maak maar alvast een leuke ploeg (van maximum 6) om mee te doen en dan zien we jullie dinsdag om 18:45 in de T148 te groenenborger. Er zullen zeker ook drank en snacks voorzien worden aan studentikoze prijzen.

2
feb
afbeelding van frederic

KPMG Technology Dinner

Beste leden,

Op 15 februari vindt de KPMG Technology Dinner plaats in Antwerpen. Dit event richt zich voornamelijk tot de afstuderende (en afgestudeerde) masterstudenten informatica. Je kan er al je vragen kwijt aan experts op vlak van o.a. Cyber Security, Data & Analytics, Technology Innovation, Strategy &  Management en IT Audit. Ben je geïnteresseerd? Lees dan zeker eens de informatie na hieronder. (Als de tekst niet goed laadt, kan je het bericht ook altijd terugvinden op onze website.)

18
dec
afbeelding van frederic

Ledenmail week 13

Beste WINAKkers,

Het is weer zover, de laatste lesweek van het semester... Gelukkig hebben we het semester mooi kunnen afsluiten met een leuke Kerst TD waar weer heel veel volk op afgekomen is! Hopelijk heeft iedereen van de TD kunnen genieten en is iedereen nu klaar om aan de blok te beginnen. Ik wens jullie alwast veel goede moed in deze donkere tijden en success met de examens! Ook wil ik jullie alvast een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar wensen!

10
dec
afbeelding van frederic

Ledenmail week 12

Beste WINAKkers,

Afgelopen week hebben we bezoek gehad van de Sint, zowel op de middagactiviteit met de heerlijke pannenkoeken als op de Sintercantus. Vanwege mijn sponsorgesprek heb ik de goede man spijtig genoeg niet kunnen ontmoeten, gelukkig want misschien was ik wel in zijn zak beland.

3
dec
afbeelding van frederic

Ledenmail week 11

Beste WINAKkers,

Afgelopen week hebben we gezellig boardgames kunnen spelen in den Hagar. Het was een heel gezellige avond, ik hoop dat iedereen er even hard van genoten heeft als ik. Om al wat meer in de wintersfeer te komen zijn we ook nog afgelopen week gezellig gaan schaatsen in Antartica. 

26
nov
afbeelding van frederic

Ledenmail week 10

Beste WINAKkers,

25
sep
afbeelding van frederic

Ledenmail week 1

Beste WINAKkers en sympathisanten

We beginnen de week met de openingsdag op de Bist in Wilrijk. Hier zullen we vanaf 13 uur klaar staan met cake en Sex on The beach cocktails. Aarzel zeker niet om eens naar ons kraampje te komen en misschien ineens een lidkaart aan te schaffen. Zoals elk jaar geeft ons lidkaart een tal van voordelen voor onze leden. Goedkopere TDs en cantussen, gratis porties op onze middagactiviteiten, toegang tot de Tuyaux (examenbundels),...

14
mei

Highland games woe 17/05

Ook dit sportjaar sluiten we af met een knaller van formaat, Highland games!
Hier is geen plus pas voor nodig dus neem al je vrienden mee!

Nu de verkiezingen zijn geweest is het ook ineens tijd om de nieuwe sporten in te werken, dus voorstellen voor het eten mogen altijd!

welke disciplines zijn er?
- touwtrekken
- zaklopen
- vatenrollen
- armworstelen
- accuracy rugby
- balkwerpen

@grasveldje cmi
eters: vanaf 17.30
niet-eters: 18.30

See you there!

14
mei

Uitslag WINAK Verkiezingen 2017

Als Verkiezingscomité mogen wij u met trots het WINAK praesidium 2017-2018 aankondigen. Deze ploeg heeft op een aantal van 38 geldig uitgebrachte stemmen een volstrekte meerderheid behaald.
We nodigen jullie allemaal uit komende donderdag 18 mei om 20.30 in den Hagar voor de WINAK Overdrachtscantus.

17
apr

Ploegen WINAK-verkiezingen voor 2017-2018

Beste WINAKers,

Het verkiezingscomité kondigt hierbij aan dat de volgende ploegen in overeenstemming met de WINAK-statuten zijn goedgekeurd om deel te nemen aan de verkiezing voor het praesidium van het academiejaar 2017-2018.

Team "Everyday":

Praeses
Frédéric Desclée

Vice-Praeses
Roxan De Ridder

Quaestor
Lore Van Den Bergh

Ab-Actis
Sofie Van Herck

Cantor
Ward Demyttenaere

Hagar/Schachtentemmer
Dorien Denis

Pagina's

Subscribe to RSS - nieuws