15
okt
afbeelding van frederic

Ledenmail week 4

Beste WINAKkers,

Afgelopen week hebben we tijdens de schachtenconvent kennis kunnen maken met onze toekomstige schachten. Met velen zaten ze gezellig samen in de schachtenbak. Dorien en Dasbach hebben met succes deze bak stil kunnen houden en dat verdient zeker en vast een knokkeltje. Hopelijk zullen de toekomstige schachten even talrijk aanwezig zijn op den d00p, want week 4 is traditie getrouw het moment om onze schachten te dopen!

9
okt
afbeelding van frederic

Ledenmail week 3

Beste WINAKkers!

We hebben afgelopen week nog eens kunnen genieten van een leuke Spin2Win TD in de KP. Hopelijk worden de komende TD minstens een even groot succes! Merci aan iedereen die gekomen is om er een feest van te maken! 

Komende woensdag staan we op campus Groenenborger klaar met Hamburgers. Voor slechts 1 euro kunnen onze leden genieten van heerlijke hamburgers. Wees er snel bij want de eerste 50 leden krijgen een gratis portie! 

7
okt

WINAK gaat bowlen!

Beste WINAKers,

Dinsdag 17/10 gaan we weer bowlen!

Deze keer gaat het door in de Antwerp Bowling, Blancefloerlaan 181, 2050 Antwerpen (LO).
We verzamelen daar om 19.45 om te beginnen bowlen om 20.00.
Voor gewoon bowlen betaal je 5€, voor bierbowlen 13€.
Weet je het niet zijn? Rijd dan mee met de fietsploeg, die om 19.00 aan TPC vertrekt. Anders kan je er zelf geraken met tram 3, 5, 9 en 15, halte Sporthal.

Deadline inschrijvingen is 14/10. Schrijf je dus snel in, en we hopen je snel te zien op de bowling!

1
okt
afbeelding van DorienD

D00p

Op vrijdag 20 oktober 2017 organiseert WINAK voor de nieuwe eerstejaars, de schachten en porren, een studentend00p. Hieronder nog een woordje uitleg wat de d00p inhoudt en zodat je kan inzien dat een WINAK d00p in de eerste plaats een leuke activiteit is die je voor de rest van je leven zal bijblijven en waar je zeker nooit spijt van zal hebben!

 

1
okt
afbeelding van frederic

Ledenmail week 2

Beste nieuwe en oude leden,

Nu de openingsweek achter de rug is en de meesten hopelijk al naar hun eerste lessen zijn gegaan, is het tijd om er echt in te vliegen. Dat doen we deze week met een TD deze dinsdag in de KP, namelijk Spin to Win in samenwerking met Hera en KDA. We hebben deze oude klassieker nog eens vanonder het stof gehaald en hebben hiervoor een nieuw rad gemaakt. Daal dus zeker af naar de KP om 22uur want een half uur later geven we een gratis vat om er stevig in te vliegen! Kom dus zeker je kans wagen deze dinsdag en misschien verdubbel je wel je bestelling!

25
sep
afbeelding van frederic

Ledenmail week 1

Beste WINAKkers en sympathisanten

We beginnen de week met de openingsdag op de Bist in Wilrijk. Hier zullen we vanaf 13 uur klaar staan met cake en Sex on The beach cocktails. Aarzel zeker niet om eens naar ons kraampje te komen en misschien ineens een lidkaart aan te schaffen. Zoals elk jaar geeft ons lidkaart een tal van voordelen voor onze leden. Goedkopere TDs en cantussen, gratis porties op onze middagactiviteiten, toegang tot de Tuyaux (examenbundels),...

2
jun
afbeelding van frederic

BBQ

BBQ

Dinsdag 4 juli 2017

Beste WINAK-leden, Fabiant-leden en respectievelijke sympathisanten,
 
14
mei

Highland games woe 17/05

Ook dit sportjaar sluiten we af met een knaller van formaat, Highland games!
Hier is geen plus pas voor nodig dus neem al je vrienden mee!

Nu de verkiezingen zijn geweest is het ook ineens tijd om de nieuwe sporten in te werken, dus voorstellen voor het eten mogen altijd!

welke disciplines zijn er?
- touwtrekken
- zaklopen
- vatenrollen
- armworstelen
- accuracy rugby
- balkwerpen

@grasveldje cmi
eters: vanaf 17.30
niet-eters: 18.30

See you there!

14
mei

Uitslag WINAK Verkiezingen 2017

Als Verkiezingscomité mogen wij u met trots het WINAK praesidium 2017-2018 aankondigen. Deze ploeg heeft op een aantal van 38 geldig uitgebrachte stemmen een volstrekte meerderheid behaald.
We nodigen jullie allemaal uit komende donderdag 18 mei om 20.30 in den Hagar voor de WINAK Overdrachtscantus.

23
apr
afbeelding van Vissers

Verbroederingscantus

Beste WINAK'er,

Tijd voor een zalige verbroedering met Wina Gent, Wina Leuven en Filii Lamberti. Dit jaar is het op vrijdag 5 mei in Leuven te doen. 

We vertrekken vanuit Antwerpen met de trein.
Er zullen zowel praesidiumleden opstappen in Centraal als in Berchem, op beide locaties verzamelen we om 18u15 in de inkomhal.
We blijven in Leuven totdat we de eerste trein terug kunnen nemen omstreeks 6u.

(Tarieven voor de treinreizigers worden asap meegedeeld.)

Pagina's

Subscribe to WINAK RSS